Over mij

Wie is Jorn?

Jorn is geboren in 2003. Zijn hobby’s liggen op het gebied van webdesign, fotografie en cinematografie. Hij zit op het Koning Willem I college, leerjaar 2 op de opleiding Mediavormgever. “Op school leer ik ontwerpen maken voor bedrijven en hoe ik hun marktpositie kan verbeteren“
Fotografie en Cinematografie (JM Photo and Video)

“Met foto’s en video’s kun je veel bereiken“. En dat is ook een van de redenen dat dit een hele grootte passie is van Jorn. “ik maak video’s voor klanten” Jorn doet veel op foto en video gebied. Hij heeft van het geld van een folderwijk zijn eigen Canon camera kunnen kopen. “mijn camera is mijn beste vriend tijdens fotografie en cinematografie” Ook heeft hij het Adobe Creative Cloud pakket. Hierin zit een professioneel fotoshop programma, een montageprogramma, fotobelichting en nog veel meer. Inmiddels kan hij ook gebruik maken van apparatuur van zijn werk, waar hij na zijn stage in een fotozaak een bijbaan aan heeft overgehouden. Jorn maakt de mooiste foto’s en video’s. U kunt deze bewonderen in het fotoalbum van deze website, of op zijn portfolio.

Website (JM SiteBuilder)

Jorn heeft de laatste jaren verschillende websites voor zowel beginnende en al bestaande bedrijven ontworpen en gebouwd. Dit is mede door zijn ICT kennis tot stand gekomen “Toen ik hoorde dat je je eigen website kunt maken werd ik meteen enthousiast”. Hij is begonnen met een standaard beginnersprogramma. Nu bouwt hij zijn sites in WordPress. “WordPress is een gebruiksvriendelijk programma waar je gemakkelijk content in maakt en de klant het goed kan beheren”. Hij heeft al verschillende versies van zijn eigen site en sites van anderen gemaakt in WordPress. Bijvoorbeeld de website van Friendly Hairdesign & 4 de Seizoenen. Bekijk al zijn projecten op het portfolio.