JM Media Creations

auteursrechten

Offerte aanvragen

Alle materialen die zijn gemaakt door JM Media Creations vallen, samen met al onze websites, onder auteursrechten. Het is niet toegestaan om enig materiaal te hergebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van JM Media Creations. Voor meer informatie met betrekking tot auteursrechten kunt u contact opnemen via het volgende e-mailadres: [email protected]. Er is echter een uitzondering op deze regel: het is wel toegestaan om het materiaal te gebruiken voor niet-commerciële of educatieve doeleinden.

Indien u de opdrachtgever bent van materiaal dat is gemaakt door JM Media Creations, bent u automatisch de eigenaar van dat materiaal en is het bovenstaande niet van toepassing op u.

Als u van plan bent om materiaal dat is gemaakt door JM Media Creations toch voor commerciële doeleinden te gebruiken, verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen en met ons in contact te treden.

Auteursrechten aanvragen

Wilt u materiaal dat is gemaakt door JM Media Creations voor commerciële doeleinden gebruiken? Vul dan het onderstaande formulier in en neem contact met ons op!

Contact opnemen

Dat kan via dit formulier of de knop hieronder.

Neem contact op!

    Bedankt! Je bericht is verstuurd.
    Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .