Portfolio Bekijk Prototypes 

Website & app ontwerp

Hete Brij

In dit schoolproject ontwikkelde ik een huisstijl voor het fictive restaurant Hete Brij. Dit bestond uit een logo, briefpapier, website en app.

Services

website & app ontwerp

Type opdracht

Schoolopdracht

Locatie

's Hertogenbosch, noord Brabant

Over Hete Brij

Hete Brij was een schoolproject waarin ik binnen èèn periode (10 weken) voor het fictieve bedrijf Hete Brij een logo, huisstijl, briefpapier, visitekaartje, website & app ging ontwerpen.

Ik ben in dit project begonnen met het maken van concepten voor het logo. Deze presenteerde ik aan de opdrachtgever en vroeg naar zijn plus en minpunten en welk logo hem op dat moment het meest aansprak. Vervolgens ben ik verder gegaan met het uitwerken van het logo en begonnen met de huisstijl waaronder ook het briefpapier en het visitekaartje valt. Dit presenteerde ik aan de opdrachtgever en hij was erg enthausiast. Op basis van het logo en de huisstijl ben ik de website en de app gaan ontwerpen.

In dit project heb ik leren werken voor een opdrachtgever die de richting en uitstraling voor zijn bedrijf nog niet wist en dit overliet aan ons. Ook heb ik leren werken met programma's als Adobe XD voor het ontwerpen van een website en app.

Project

Website, app, huisstijl & logo ontwerp

Feedback op dit project
  • Website heeft een goed ontwerp
  • App goed uitgedacht
  • Website overzichtelijk opgebouwd
  • -
  • -
    Concept voor logo & huisstijl iets simpel
  • Eindcijfer: 9,0
Bekijk prototypes

Kies een prototype:

Prototype website Prototype app